KUNSTENAARSGESPREK met TIM LEYENDEKKER 4 NOVEMBER 2008

Tuesday 28 October 2008 at 4:28 pm.

Drama. Yesterday ( when I was you).

Op dinsdag 4 november 2008 om 16.30 uur organiseert de Willem de Kooning Academie Galerie BLAAK10 aan de Witte de Withstraat 7A in Rotterdam een kunstenaarsgesprek met Tim Leyendekker.

Zijn werk staat centraal in een tentoonstelling die tot donderdag 13 november 2008 in BLAAK10 te zien is.

Leyendekker studeerde in 2005 af aan de studierichting Autonome beeldende kunst van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam. Daarna volgde hij een masteropleiding aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Leyendekker heeft een tweeledige praktijk als filmmaker en beeldend kunstenaar. Voor zijn tentoonstelling in de Academie Galerie BLAAK10 maakte Tim Leyendekker een keuze uit zijn werk als filmmaker en beeldend kunstenaar. Daarnaast nodigde hij enkele andere kunstenaars uit een bijdrage te leveren. Leyendekker exposeert ook foto’s van de Franse kunstenaar/fotograaf Édouard Levé (1965-2007)en het filmwerk ‘The Adventure’ van Mike Brune.

In het kunstenaarsgesprek, dat gastcurator Alex de Vries met Leyendekker voert, gaan zij in op de achtergronden van de werken van Leyendekker en is er, als bezoeker, de gelegenheid om vragen te stellen.

Dit gesprek is vrij toegankelijk, maar gezien het beperkte aantal plaatsen is aanmelding hiervoor verplicht. Na aanmelding ontvangt u hiervan een bevestiging.

Aanmelden vóór uiterlijk 01 november bij wdka.blaak10@hro.nl

Tot dan!

Groet,

Xenia en Karen

Leave a Reply

CAPTCHA Image CAPTCHA Audio
Refresh Image