GUERILLA KERSTSTORE BLAAK10

Sunday 29 November 2009 at 5:39 pm.

flyerblaak10_front.jpg

VRIJDAG 11 DECEMBER 2009 T/M ZONDAG 3 JANUARI 2010Vanaf vrijdag 11 december presenteert BLAAK10 een verrassende en inspirerende mix van accessoires, kleding, boeken, prints en nog veel meer voor de grote én kleine portemonnee.Alumni en huidige studenten van de Willem de Kooning Academie staan te springen om hun items aan jou te presenteren. Daarnaast verkoopt BLAAK10 tijdens de KerstStore ook producten van andere nationale en internationale ontwerpers. Een collectie die je niet wilt missen! Ben je op zoek naar het ideale kerstcadeau of wil je jezelf lekker verwennen?Kom dan langs in onze Store en laat je verrassen door de exclusief aangeboden items.Amber Brandsma (alumna), kleding & accessoiresMartine Viergever (alumna), sieradenCharlotte Wooning (alumna), sieradenPatrizia Dona (alumna), accessoiresDebby Bosman (student), design toys & accessoiresCharlie Wijstma (student), latex tassenAntistrot (alumni), zeefdrukken,T-shirts & tassenIngrid de Lugt (alumna), printsMichiel Walrave (alumnus), zeefdrukkenLuuk Bode (alumnus), printsRaoul Deleo (alumnus), printsDutch Dolls (alumni), woonaccessoiresKarin Roling (alumna), woonaccessoires, poppen en kleine accessoiresCarola Zee (alumna), keramiekXS-M-L, (alumni) tassenJulien Arts (alumnus), sloffen & tassenWerk studenten grafiek WdKAWerk studenten looddrukkerij WdKAHester Zagt, sieradenMartine Kwakernaak, sieradenErik Stehman Janske Megens Mark Moget, boeken & printsMarjolein Delhaas, boeken & agenda’sBier & BroodBas SalaArjen de Jong SPECIALE KOOPAVOND KERSTSTORE: VRIJDAG 11 DECEMBER, 18- 21 UUR

Comments are closed.