Van 8 t/m 21 jan 2010: ‘Stationary Transient’

Friday 8 January 2010 at 12:19 pm.

Studenten Autonoom openen het nieuwe jaar voor WdKA’s expositieruimteVijf laatstejaars Autonoom, geinspireerd door het idee van fading, tonen hun werk op dynamische wijze ­­ – gedurende de gehele expositie kunnen bezoekers ervaren hoe hun werk zich ontwikkelt, groeit en, mogelijk, vervaagt.We groeien op als een generatie waarin het idee van eeuwigheid niet langer geldt. “Lichamelijkheid is van voorbijgaande aard, gevoel is van voorbijgaande aard, perceptie is van voorbijgaande aard, mentale formaties zijn van voorbijgaande aard, het bewustzijn is voorbijgaande aard”, aldus sprak Boeddha.Vijf studenten Autonome beeldende kunst (laatstejaars), geinspireerd door het idee van fading, tonen hun werk op dynamische wijze – gedurende de gehele expositie kunnen bezoekers ervaren hoe hun werk zich ontwikkelt, groeit en, mogelijk, vervaagt.Mel Chan, Feline Zegers, Vai van den Heiligenberg, Sandim Mendes & Daan Geerligs.expositie is van vrijdag  8 t/m donderdag 21 januari 2010eindfeest (finissage) is op donderdag 21 januari, 18- 20u

Comments are closed.