BLAAK10 PRESENTEERT ‘SEARCH FOUND’

Tuesday 9 February 2010 at 2:16 pm.

null

beeld: Marie Wanders

Zes grote namen uit de wereld van de fotografie werkten voor het vak ‘Fotografiegenres’ vier weken samen met studenten van de studierichting Digitale fotografie. Wendelien Daan (mode), Ingmar Swalue (product), Arie Kievit (portret), Rob ‘t Hart (architectuur), Sylvia Alonso (lifestyle) en Wout Berger (landschap) verzorgden masterclasses binnen hun eigen genre. 

Zowel de ervaren rotten als het aanstormend talent zochten hun favoriete beeld uit voor de expositie. Deze reeks levert onverwachte resultaten op, waarbij de visuele interactie tussen professional en student duidelijk naar voren komt. 

Vrijdag 19 februari t/m zondag 14 maart 2010 

Opening: donderdag 18 februari 17.30 -20 uur 2010

Comments are closed.