OPTIMISME

Wednesday 26 May 2010 at 11:10 am.

Vanaf 3 juni 2010 toont BLAAK10 resultaten van twee projecten van de studierichting Mode van de Willem Kooning Academie.

Het eerste project laat resultaten zien van een masterclass gegeven door Turkse modeontwerpster Hatice Gökçe. Deze masterclass was onderdeel van het programma van het Turkey Now! Festival 2010, en een initiatief van Kosmopolis Rotterdam.
In samenwerking met het Noordrand College/Pal Maas, het Wijkatelier op Zuid en studenten van de WdKA werd er aan collecties gewerkt met als thema ‘Optimisme’. Vijf teams kregen twee weken de tijd om vijf kleine collecties te creëren.

Voor het tweede project hebben derdejaarsstudenten tijdens het vak ‘Ontwerpen Major’ deelgenomen aan de internationale lingeriewedstrijd ‘Triumph Inspiration Award 2010’. Twee van deze ontwerpen zijn geselecteerd voor de nationale show op 15 juniin Amsterdam. De foto’s en stylesheets van alle geselecteerde ontwerpen zijn te bewonderen in BLAAK10.

DONDERDAG 3 JUNI T/M ZATERDAG 3 JULI 2010

OPENING DONDERDAG 3 JUNI 18 – 20 U

FASHION SHOW WdKA

Donderdag 10 juni 2010
Tijden:16, 19 en 21 uur
Kosten: 15 euro

Comments are closed.