14-16 sep: The Hundreds and Iwan Smit present ‘The Monster Show’

Thursday 23 August 2012 at 10:09 am.

Tijdens de Wereld van Witte de With, dopen The Hundreds en Iwan Smit BLAAK10 Gallery & Store om tot ‘The Monster Show’. De jonge beeldend kunstenaar en ontwerper maakte een collectie voor het heetste streatwearlabel van dit moment.

Om Iwan Smit kun je eigenlijk niet meer heen. Deze jonge hond timmert al aardig aan de weg, en zijn ontwerpen voor Woei zijn niet meer uit het straatbeeld weg te slaan. Daarnaast heeft hij al meerdere solo-exposities vol schilderijen, sculpturen en andere objecten op zijn naam. Deze man is hot!

Nu stort hij zich vol overgave op een nieuwe uitdaging. Gedurende de start van het Rotterdamse culturele seizoen, presenteert Iwan Smit in samenwerking met Freshcotton een unieke kledinglijn voor het merk The Hundreds. En BLAAK10…die heeft de primeur!

Naast Iwan, kregen zestien prominente Rotterdamse grafisch ontwerpers de kans om hun skills los te laten op het The Hundreds-logo. Ook het thema van deze Wereld van Witte de With – ‘THE STREET_ LIVE!’ – zijn we niet uit het oog verloren; een buitenbar verbindt de straat met de galerie.

Op zoek naar dope kleding en dikke ontwerpen? Waag de gok, verlaat de straat en enter onze galerie. Dit wil je niet missen! Kom dus allemaal naar BLAAK10 en vergeet je portemonnee niet. Scoor iets uit de vette ‘for men only’ kledinglijn en drink een biertje aan onze speciaal ingerichte buitenbar.

Locatie:
BLAAK10 Gallery & Store, Witte de Withstraat 7a

Openingstijden:
Vrijdag 14 september: 20:00 uur tot sluit
Zaterdag 15 en zondag 16 september: 13:00 – 17:00 uur

Comments are closed.