Lekker Vies

Friday 18 January 2013 at 10:56 am.

Spectaculaire expositie in BLAAK10 Gallery & Store

Lekker Vies

Jonge illustratoren halen het heerlijkste én smerigste in zichzelf naar boven.

Tweeëndertig derdejaars studenten van de studierichting Illustratie van de Willem de Kooning Academie presenteren hun werk in BLAAK10 Gallery & Store. Ze laten zich inspireren door een combinatie van twee uitersten: lekker & vies. Deze grootse expositie bestaat uit illustraties, tekeningen, schilderijen, sculpturen en animaties.
Cupcakes van snot, pus en stront, een harige man van drie meter gevuld met snoepgoed, een schilderij van een kotsend meisje gemaakt uit snoep, een film over het ontbindingsproces van organische poppen en strips over een vieze vriendin; elke illustrator komt met zijn geheel eigen invulling van deze twee uitersten. De één legt meer nadruk op het lekkere en de ander op het vieze. Bezoekers moeten balanceren tussen deze twee uitersten.

BLAAK10 Gallery & Store is onderdeel van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam. BLAAK10 organiseert zowel solo- als groepsexposities van huidige studenten en alumni.

Opening: vrijdag 8 februari 2013, 17-21 uur
Expositie: zaterdag 9  februari t/m zondag 3 maart 2013

Witte de Withstraat 7a
3012 BK Rotterdam
010-2809251
di t/m vrij 11.00-18.00 uur
zat & zon 13.00-17.00 uur

www.wdka.nl

www.lekkervies.com

Comments are closed.