Grafiekborrelpostersborrel

Monday 31 October 2011 at 14:32.
Graag nodigen wij u uit voor de opening van de expositie ‘Grafiekborrel posters‘ op vrijdag 4 november 2011 in BLAAK10 Gallery & Store. Deze posters zijn ontworpen en gedrukt door studenten van de minor Grafiek en studenten van de parttime studierichting Grafiek en tekenen. De posters zijn bijna allemaal in zeefdruktechniek uitgevoerd.
Daarnaast laten we ook een selectie zien van ander gebruiksdrukwerk, gemaakt door studenten van diverse disciplines. Het drukwerk is in de afgelopen jaren gebruikt voor diverse doeleinden binnen en buiten de academie.
De expositie zal te zien zijn tot en met zondag 20 november op de Witte de Withstraat 7a
Openingstijden: di t/m vrij 11.00-18.00 uur en zat – zon 13.00-17.00 uur

Comments are closed.