HELDENAVOND
   
       
       
     
       
   

Heldenavond 75b

Thursday 6 November 2008 at 4:18 pm.

75b

Robert, Rens en Pieter. Misschien niet direct de namen die je zou associëren met dappere helden. Wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat deze drie heren de kern vormen van het heroïsche ontwerpbureau 75b. Niet voor niets zijn ze te gast op de Heldenavond van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam (WdKA) die donderdag 20 november aanstaande plaatsvindt in Lantaren/Venster. Wat maakt 75B tot de helden die ze zijn? Hun werk voor Now&Wow, Centraal Museum en Rotterdam City of Architecture is slechts een kleine greep uit de heldendaden die zij in de loop der jaren hebben verricht. Wat er verder nog onder de cape schuilt, wordt deze avond onthuld.

Inspiraties, beroepsgeheimen en doodzonden: niets blijft deze avond onbesproken. Ook kritische vragen uit het publiek worden niet geschuwd. Om hun heldenstatus nog maar eens kracht bij te zetten, trakteren onze kloekmoedige gasten op bier!. De avond wordt muzikaal omlijst.

De Heldenavond is een initiatief van de WdKA,.Deze avonden dienen als een platform waarop Helden uit de beeldende kunst en vormgeving worden uitgenodigd. De Helden worden uitgedaagd met elkaar en met het publiek – ook met jóu dus – in discussie te treden.

Donderdag 20 novemberAanvang: 20.00 uur Lantaren / Venster, Gouvernestraat 133Entree: €5,- (op vertoon van HR collegekaart gratis)Reserveren: www.lantaren-venster.nl, 010 277 22 7www.heldenavond.nl

Comments are closed.