HELDENAVOND
   
       
       
     
       
   

Heldenavond met… Rembo & Rembo!

Monday 19 January 2009 at 10:58 pm.


Tjonge jonge jonge jonge jonge jonge jonge. Wie is nou die volgende held? Er gonsden nogal wat geruchten door de wandelgangen van de academie. En ja: het is allemaal waar! Niemand minder dan Rembo & Rembo zijn 12 februari te gast op de Heldenavond. Deze avond blikt het TV-duo terug op die gouden jaren, en geeft ‘HET LAATSTE REMBO & REMBO-INTERVIEW‘ !!

TV-debuut
Het was 1987 toen Maxim Hartman en Theo Wesselo hun televisiedebuut maakten bij Villa Achterwerk. Iedere Zondagochtend viel de Nederlandse jeugd ten prooi aan deze twee kale, keurig in blauw pak gestoken heren. Rembo en Rembo wisten met hun ‘bovenmaatse humor van de één na bovenste plank’ een hele generatie aan zich te kluisteren. In 1995 stopte de show en gingen de twee hun eigen weg.

Ouwe koeien
Wat is er van ze terecht gekomen, maar vooral: waar begon het allemaal? Hun tijd op de kunstacademie, de eerste schreden in televisieland en het uiteindelijke succes dat daarop volgde: geen oude koe blijft deze avond in de sloot liggen. Misschien zou je zelf ook wel een vraag willen stellen… Mag dat? Ja, dat mag!

Primeur!
Speciaal voor dit LAATSTE interview de primeur van een sketch die voorheen nog nergens te zien was, simpelweg omdat het ruwe beeldmateriaal sinds 1995 ongemonteerd op de plank heeft gelegen. De titel kan alvast worden vrijgegeven: ‘De Draaiorgel Sketch‘.


12 Februari 20.00 u – Heldenavond met Rembo & Rembo
Entree:
Studenten gratis (op vertoon van HR collegekaart)
€5,- voor gluurburen

Locatie: Lantaren/Venster | Gouvernestraat 133, Rotterdam.
Reserveer snel!  Online  of bel 010-277 22 77

Comments are closed.