HELDENAVOND
   
       
       
     
       
   

Heldenavond met Piet Parra

Monday 7 February 2011 at 2:01 pm.

Op donderdag 17 februari 2011 beginnen we het nieuwe jaar met een Held die al geruime tijd op onze ‘most wanted’ lijst staat. Niemand minder dan illustrator en grafisch ontwerper Piet ‘Parra’ Janssen vertelt in de nieuwe LantarenVenster op de Kop van Zuid over zijn werk, leven en toekomst.

De kleurrijke en humoristisch ogende illustraties van Parra zullen je niet zijn ontgaan. Ze zijn te herkennen aan hun dwarrelende letters, rare figuren met vogelkoppen en dikke naakte vrouwen. Je kent zijn ontwerpen onder andere van het kledingmerk RockWell Clothing, waar Parra mede-eigenaar van is. Met de Amsterdamse sneaker store Patta werkt hij ook nauw samen; zo is de huisstijl van zijn hand en worden sneakers met zijn ontwerp daar verkocht.

De in Nijmegen geboren kunstenaar houdt zich niet alleen bezig met illustraties en kleding. Samen met P. Fabergé (De Jeugd van Tegenwoordig) en producer Rimer London vormt hij de internationaal succesvolle muziekformatie ‘LeLe‘. Hun tracks komen letterlijk hard en klinken vernieuwend.

Piet Parra is een multi-talent. Vraag deze duizendpoot op donderdag 17 februari waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en wat de toekomst hem gaat brengen. Kortom, een avond om niet te missen!

De Heldenavond is een initiatief van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam in samenwerking met LantarenVenster. Deze avonden dienen als een platform waarop Helden uit de beeldende kunst en vormgeving worden uitgenodigd door studenten.

WdKA Heldenavond met Piet Parra. Donderdag 17 februari 2011. LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996 Rotterdam. Aanvang: 20 uur. Toegang: € 7/ studenten: € 5 (Let op: op vertoon van WdKA collegekaart € 2,50). Kaarten verkrijgbaar via de website van LV.

Comments are closed.