HELDENAVOND
   
       
       
     
       
   

3 nov 2011:Heldenavond met Fontanel

Wednesday 2 November 2011 at 3:52 pm.

Aan de vooravond van het Image Festival Rotterdam presenteert de Willem de Kooning Academie op donderdag 3 november 2011 de eerste editie van een gloednieuwe reeks Heldenavonden.

In haar vertrouwde locatie LantarenVenster op de Kop van Zuid bijt online designcollectief Fontanel het spits af. Grondleggers Erik Gelderblom, Thomas Moes en Willem van Roosmalen bestieren – ondersteund door een crew van creatieven – naar eigen zeggen het grootste online design magazine van Nederland. Met hun scherpe blik op design en beeldcultuur, trakteren zij jong talent, professionals en de creatieve massa op een mix van artikelen, blogs, columns, evenementen en interviews.

Desgevraagd zegt Fontanel: “We proberen een menselijke filter te zijn dat talent van de massa onderscheidt, jong talent een podium biedt, aandacht heeft voor ontwerpstudio’s en merken verbindt aan moeilijk te bereiken doelgroepen.”

Tijdens de avond kom jij meer te weten over wat Fontanel drijft: hun inspiratiebronnen, eigen werk én kijk op de toekomst. Kortom, een avond om niet te missen!

De Heldenavond is een initiatief van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam in samenwerking met LantarenVenster. Deze avonden dienen als een platform waarop helden uit de beeldende kunst en vormgeving worden uitgenodigd door studenten.

WDKA HELDENAVOND MET FONTANEL. DONDERDAG 3 NOVEMBER 2011. LANTARENVENSTER, OTTO REUCHLINWEG 996 ROTTERDAM. AANVANG: 20.00 UUR. TOEGANG: € 7/
STUDENTEN: € 5 (LET OP: OP VERTOON VAN WDKA COLLEGEKAART € 2,50)
KAARTEN VERKRIJGBAAR VIA LANTARENVENSTER

Comments are closed.