HELDENAVOND
   
       
       
     
       
   

9 feb 2012: Heldenavond met Sander van de Pavert (Lucky TV)

Friday 27 January 2012 at 10:10 am.

Donderdag 9 februari 2012 is het eindelijk zover: de eerste Heldenavond van het jaar 2012.  Niemand minder dan Sander van de Pavert, beter bekend als mister ‘Lucky TV’, is die avond te gast in LantarenVenster.

Toen hij onlangs het hoofd van Hare Majesteit op een bloot lichaam plakte, barstte de bom. Sommigen vonden het smakeloos en Twitterden verhit dat hij nu echt te ver was gegaan, terwijl anderen hem op Facebook de hemel in prezen. Iedereen heeft wel een mening over onze Held, simpelweg omdat je niet meer om hem heen kunt.
Sander van de Pavert, beter bekend als mister ‘Lucky TV’, maakte al meer dan 1.500 actuele, grappige en vaak harde korte filmpjes voor de Nederlandse televisie. Iedere avond zie je zijn werk voorbij komen in De Wereld Draait Door. En wat te denken van zijn bijdragen aan Jensen, 6Pack, Joezjny, Vara Laat en De Staat van Verwarring?
Sander studeerde in 2000 af aan de studierichting Grafisch ontwerpen van de Willem de Kooning Academie. Na zijn studie stortte hij zich op videobewerking en ging hij aan de slag met filmpjes die gebaseerd zijn op bestaand videomateriaal. Door via zijn video’s te reageren op de actualiteit, wist hij al menigeen wakker te schudden of te choqueren. Geen politicus of bekende Nederlander blijft gespaard!

Ben jij een trouwe Lucky TV kijker en wil je wel eens weten wie het brein is achter al deze filmpjes? Of erger jij je rot? Kom dan naar de Heldenavond van 9 februari 2012, en ga de discussie aan met onze alumnus en Held!

De Heldenavond is een initiatief van de Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam in samenwerking met LantarenVenster. Deze avonden bieden een platform waarop bezoekers Helden uit de beeldende kunst en vormgeving het hemd van het lijf kunnen vragen.

WdKA Heldenavond met Sander van de Pavert. Donderdag 9 februari 2012
. LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996 Rotterdam. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: € 7/ studenten: € 5 (Let op: op vertoon van WdKA collegekaart € 2,50). Kaarten binnenkort verkrijgbaar via de website van LantarenVenster.

Comments are closed.